П`ятниця, 03.05.2024

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ШЛЯХ ЗМІН"
Меню сайту
Свята
Праздники Украины
Головна » 2014 » Листопад » 30 » Скажи насильству НІ !!!
20:33
Скажи насильству НІ !!!

  «Скажи насильству ні» вуличну акцію та флешмоб з такою назвою провів Смілянський міський центр, для сім’ї дітей та молоді спільно з благодійним фондом «Шлях змін». В акції взяли участь як активна молодь -учні шкіл, училищ , студенти технікуму так і прості перехожі. Після опитування, яке провели волонтери центру всіх учасників було запрошено до імпровізованого куточка теплоти, де кожен міг безкоштовно зігрітись склянкою чаю та з’їсти печево і  детально обговорити тему сьогоднішнього заходу. Підкріпившись, учасники акції розпочали флешмоб і створили емблему «МИ ПРОТИ НАСИЛЛЯ», чим засвідчили свою готовність протидіяти негативним проявам суспільства, методами яхких навчились в ході сьогоднішнього заходу.   

          Близько 160 смілян взяли участь в опитуванні “Чи можна виправдати насилля?” 60%  людей відповіли, що насильство допускати не можна  ні в якому разі, що це зло, яке породжує нову хвилю насилля.” 38% містян спробували знайти виправдання насильницьким діям, але потім самі виправляли себе, тому що прояви насилля — це прояви слабкості. Проте 2 % громадян вважають насилля в сім'ї (особливо над дітьми!) нормою виховного процесу. А як вважаєте ВИ?

         Окремо смілянам було запропоновано висловити свої думки щодо домашнього насильства на імпровізованій “стіні” під назвою “Скажи насильству “ні”. Почни з доброго слова”. Більшість людей бажали Україні миру, любові, милосердя.   

                                                                                                                                (с) Смілянський міський центр, для сім’ї дітей та молоді

Переглядів: 632 | Додав: fute | Теги: Флешмоб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Александра  
0
Эх жаль не было возможности прийти! Люблю такие мероприятия!!!!

1 Татьяна  
0
Умнички!!! Так иногда в жизни не хватает просто теплого слова!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Наша группа вконтакте Поліграфічний центр "Піксель" Банк Финансы и Кредит
Пошук
Новини
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz