П`ятниця, 03.05.2024

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ШЛЯХ ЗМІН"
Меню сайту
Свята
Праздники Украины
Головна » 2014 » Листопад » 30 » Клуб «Нові друзі» спілкувався в казковій атмосфері літературного вечора
20:42
Клуб «Нові друзі» спілкувався в казковій атмосфері літературного вечора

Цього тижня в Смілянському територіальному центрі молоді шанувальники літератури, поезії та пісень зібрались  під гаслом «Барви осені». Теплий домашній вечір і вірші з прозою – саме так можна в кількох словах означити дану подію. На початку заходу фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом представником БФ «Шлях змін» Юліаною Химчук провели декілька «розігріваючих» вправ, налаштували клуб на атмосферу осені та розпочали літературний вечір.

Цього разу 17 молодих та талановитих  людей проводжали осінь, готувались до зими? коштували добреники та відігрівались смачним гарячим чаєм.   Слухачі зачитували та слухали вірші на осінню тематику відомих письменників Ліни Костенко, Ольги Богомолець, Миколи Карамзіна.

Учасники також презентували і свої вірші: «Мені дуже сподобалось читати мої вірші для клубу, уважно слухали, потім пауза потім аплодисменти незабутні відчуття. Також я сьогодні співала пісню «Україно моя» - для мене ця пісня символізує красу та волю Українського народу» - Маша Горбачова, учасник клубу «Нові друзі»

«Я зачитав вірша місцевої  поетеси Ніни Корсунь «Прийшла пора гарячих георгін».  Мав нагоду зустрітись з старими друзями та познайомитись з новими учасниками клубу. Хочу висловити велику вдячність представнику благодійного фонду «Шлях змін» Юліані Химчук за допомогу у організації вечора.  Сподіваюсь що такі зустрічі стануть традиційними» - Ілля Клепко, учасник клубу.

Наприкінці всі члени клубу об’єднались у команди та виконали цікаву вправу «Залишаємось у осені», кожна команда мала зафантазувати на малюнку своє бачення осені, учасники зробили свої цікаві колажі та представили їх.

Висловлюємо велику вдячність всім благодійникам, які долучились та допомогли організувати гарний теплий вечір.

                                                               (с) Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів: 586 | Додав: fute | Теги: літературний вечір, Нові друзі, молодь з особливими потребами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Друзі сайту
Наша группа вконтакте Поліграфічний центр "Піксель" Банк Финансы и Кредит
Пошук
Новини
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz